Werken met dieren, bezig zijn in ’t groenZorgboerderij Wiggers

Ben jij die grote dierenvriend en hou jij van werken in een mooie groene omgeving? Vind jij het fijn om je nuttig te maken en ben je niet bang om vies te worden?

Bij  Zorgboerderij Wiggers bieden wij je graag een plezierige zinvolle dag. Een dag in het teken van honden, andere dieren, werken in het groen en/of klussen. Kortom er zijn vele mogelijkheden waarin jij op je eigen tempo een bijdrage kan leveren aan de zorgboerderij en kan werken aan je persoonlijke groei.

Zorgboerderij Wiggers bestaat uit twee mooie locaties die beide landelijk zijn gelegen in het buitengebied van Raalte. Hier bieden wij dagbesteding aan (jong) volwassenen met een passie voor honden, andere dieren en/of voor het buitenleven. Wij bieden je graag een plek waar jij jezelf mag en kan zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zich onderdeel voelt van onze zorgboerderij, jij je hierin nuttig maakt binnen jouw mogelijkheden en een plezierige dag hebt.

Wil je weten wat je precies bij ons kan doen en welke dieren wij hebben? Lees verder en leer ons kennen! Je bent natuurlijk ook welkom, om op afspraak, persoonlijk kennis te maken.

Wie is Zorgboerderij Wiggers?
Zorgboerderij Wiggers is een echt familie bedrijf, die een warm hart toedraagt aan hond en mens.

De dagelijkse leiding van de locatie haansweg ligt bij Anja Wiggers. Deze zorgboerderij locatie is gecombineerd met de diensten die we aanbieden vanuit ons Hondenpension Wiggers. Je helpt onder andere mee met de verzorging van de honden uit het pension en de dagopvang.  Op de boerderij aan de haansweg woont Anja samen met haar man Henry, hun eigen honden en een paar boerderijdieren. Zij is de trotse oma van 6 kleinkinderen. Anja komt oorspronkelijk uit de zorg en dat zie je ook terug in haar voorliefde om voor iedereen goed te willen zorgen. De combinatie met de honden maakt het plaatje voor haar compleet

Zoon Danny Wiggers runt de wijheseweg. Deze zorgboerderij locatie is gericht op de verzorging van onze eigen honden en onze andere dieren zoals konijnen, kippen, schapen, geiten en een pony. Tevens kan je meehelpen met het onderhouden van de tuin, het terrein en de dierverblijven. Op de boerderij aan de wijheseweg woont Danny samen met zijn vrouw Rosa, hun twee zoons, hun eigen honden en een leuke diversiteit aan dieren. Danny heeft een groot hart voor mens en dier. Het samen bezig zijn met het verzorgen van de dieren of een klus klaren, dat doet hij met plezier. Danny vertelt je graag alles over onze dieren of een leuke grap.

Anja en Danny worden op hun eigen zorgboerderij locatie ondersteunt door hun partners en door een professioneel gezellig team van vaste medewerkers. Wil je een indruk krijgen van een dag op Zorgboerderij Wiggers? Lees dan verder op de pagina’s specifiek over de locatie haansweg en/of wijheseweg. Wist je dat je onze beide locaties ook kan combineren? Mooie afwisseling in je dagen en makkelijk geregeld bij één organisatie Zorgboerderij Wiggers.

Downloads Zorgboerderij

 

Ben je ontevreden? Wat kan je dan doen
Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over iets binnen de zorgboerderij waarbij je dagbesteding volgt. Er zijn meerdere manieren om dit kenbaar te maken. Download hier de stappen.

contact & locaties Zorgboerderij Wiggers

  • Ma - Vr09.00 - 17.00
  • Za - ZoGesloten