ZorgboerderijExtra informatie

Zorgboerderij Wiggers is gespecialiseerd in het bieden van (arbeidsmatige) dagbesteding en begeleiding van (jong) volwassenen met een beperking. De beperking kan divers zijn zoals bijvoorbeeld een autistische stoornis, Niet Aangeboren Hersenletsel, psychische problematiek of een verstandelijke beperking. Op onze zorgboerderij hebben wij allemaal een gemeenschappelijke passie voor honden, andere dieren en/of bezig zijn in het groen. Belangrijk vinden wij dat er een sfeer is dat iedereen zichzelf kan zijn en allemaal gelijkwaardig. Iedereen draagt zijn steentje bij binnen zijn of haar mogelijkheden en samen zijn we sterk.

Ons professionele team geeft begeleiding passend bij de mogelijkheden en persoonlijke doelen van de cliënt. Naar aanleiding van de kennismaking, intake en tussentijdse evaluaties zullen wij indien nodig onze begeleiding aanpassen voor een optimaal resultaat. Wij zijn van mening dat een cliënt het beste groeit en zich goed voelt wanneer er een goede communicatie en nauwe samenwerking is met alle zorgverleners en betrokken familieleden uit de directe omgeving van de cliënt.

Op beide locaties is dagbesteding de gehele dag mogelijk van maandag t/m donderdag. Op vrijdag is bij locatie haansweg ook de gehele dag mogelijk en bij locatie wijheseweg tot 13.00u. Op zaterdag en zondag is Zorgboerderij Wiggers gesloten. Vervoer van en naar onze zorgboerderij in overleg.

Dagbesteding op Zorgboerderij Wiggers kan gefinancierd worden vanuit een indicatie voor een persoonsgebonden budget (PGB) of zorg in natura (ZIN) via de gemeente. Ook hebben wij onder-aannemers-schappen met diverse zorginstellingen zoals: het RIBW, de Parabool, Zozijn, stichting Ygdrasil, JP van de Bent stichting en Dimence.

Wij zijn aangesloten bij de coöperatie Boer en Zorg.

contact & locaties Zorgboerderij Wiggers

  • Ma - Vr09.00 - 17.00
  • Za - ZoGesloten