Update Wij zijn druk bezig met de nieuwe website. Kijk voor meer informatie op onze huidige website

Een leuke en leerzame tijd samen met je hond.Hondenschool Wiggers

Wil jij je puppy een goede start geven? Hulp krijgen bij het opvoeden en trainen van je hond? Of juist samen sportief bezig zijn? Bij Hondenschool Wiggers kan jij terecht met je hond voor diverse cursussen en trainingen.

Voor de pups en jonge honden bieden wij cursussen gericht op socialisatie en opvoeding. Hierin leer jij als eigenaar je hond zo goed mogelijk te begeleiden zodat hij kan opgroeien tot een sociale en stabiele hond.

Heb jij een volwassen hond dan kan je verder in de strakkere gehoorzaamheidstraining of sportief bezig gaan in de behendigheid, sport en spel en/of samen fit cursus.

Naast de groepslessen geven wij ook individuele lessen. Wanneer jij aan een specifiek probleem wilt werken en/of graag alle aandacht krijgt dan zijn privélessen zeer geschikt. In sommige situaties zijn privélessen niet afdoende en bieden wij gedragstherapie aan door hondengedragstherapeut Rosa Wiggers.

Voor meer informatie over de hondenschool en startende cursussen verwijzen we je nu nog naar de oude website. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website en vernieuwde invulling van het lesprogramma.

contact & trainingslocatie Hondenschool Wiggers