Mededeling Tijdens de lockdown is het hondenpension en de dagopvang geopend. De uitlaatservice is gesloten.

Een plezierige onderbreking van de dag voor je hondUitlaatservice

Heb je zelf geen gelegenheid om je hond goed uit te kunnen laten? En/of gun je hem heerlijk spelen met andere honden? Dan biedt de uitlaatservice van Hondenpension Wiggers op doordeweekse dagen de uitkomst.

Je hond wordt tussen 10.30u-11.45u bij je thuis opgehaald in een speciaal ingerichte bus. We streven er naar dat hij maximaal 30 minuten in onze bus verblijft. Alle honden worden meegenomen naar onze locatie van het hondenpension. Hier hebben wij de beschikking over zeven omheinde speelweides voorzien van gras en bij slecht weer wat modder.

Met zorg worden er groepen samengesteld en verdeeld over onze speelweides zodat elke hond een of meerdere maatjes heeft. Je hond kan heerlijk rennen, graven, snuffelen en spelen waardoor hij goed zijn energie kwijt kan. Afhankelijk van het type hond en het groepsspel wordt er ook individuele aandacht gegeven. Dit kan door een extra aangelijnde wandeling in de directe omgeving van ons pension, een knuffel of spelen met een van onze medewerkers.

De honden worden moe en voldaan weer teruggebracht tussen 13.15u en 14.30u. Hierbij houden wij ook weer rekening met de route dat je hond maximaal 30 minuten in onze uitlaatservice bus verblijft.

Wij hechten er belang aan dat je hond niet te lang in onze bus verblijft en vooral lekker kan spelen tijdens zijn uitlaatronde. Hierdoor bieden wij alleen de uitlaatservice aan in Raalte, Broekland en Heeten. Woon je niet in dit gebied dan is onze dagopvang een zeer goed alternatief.

Algemene informaite over de uitlaatservice

Intake voor nieuwe klanten
Voordat je gebruik kan maken van de uitlaatservice komen wij eerst langs voor een intake. Zo kunnen wij kennismaken met je hond, onze werkwijze toelichten, je vragen beantwoorden en afspraken vastleggen. Tevens zullen we het paspoort nakijken voor de inentingen en een sleutelcontract opstellen voor de toegang tot je huis.

Reserveren en openingstijden
Bestaande klanten kunnen zich aan- of afmelden op de dag zelf tot 9.30u via whatsapp of telefonisch. Pas als je een appje terug hebt of je hebt iemand gesproken is de aan- of afmelding definitief. De uitlaatservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en met uitzondering van nationale feestdagen.

Inentingen en vlooien/teken
Je hond heeft voor de uitlaatservice een geldige jaarlijkse (cocktail) enting en de kennelhoestenting nodig. Zorg ervoor dat deze entingen op tijd zijn toegediend zodat ze de meest optimale bescherming bieden.

Wij adviseren je hond te behandelen tegen vlooien en teken. Blijkt je hond vlooien te hebben dan worden op jouw kosten je hond behandeld en de uitlaatservice bus extra gereinigd. Een vlooienband raakt vaak zoek tijdens het spelen en raden wij daarom niet aan.

Loops
Wanneer je hond loops is meld dit dan bij het aanmelden van je hond. Wij zullen hier uiteraard zorgvuldig mee omgaan. Houd er wel rekening mee dat je hond ten allen tijden voor je eigen verantwoordelijkheid met ons mee gaat.

Dibevo en algemene voorwaarden
Wij zijn aangesloten bij Dibevo. De algemene voorwaarden van Dibevo zijn van toepassing wanneer je een van onze diensten reserveert en/of gebruik van maakt.

contact Hondenpension Wiggers

  • Ma - Zo08.30 - 09.30
  • Ma - Zo18.00 - 19.00