Mededeling Aanpassingen tijdens de feestdagen: Op 1e Kerstdag is het niet mogelijk om je hond te halen of te brengen en zijn wij voor de dagopvang gesloten. Uiteraard worden de aanwezige pensionhonden wel goed verzorgd. Op 2e Kerstdag zijn wij normaal geopend. Oud en Nieuw is VOL geboekt, dagopvang is tijdens deze dagen niet mogelijk. Op oudejaarsdag zijn wij geopend tussen 8.30 en 9.30u en op nieuwjaarsdag tussen 18.00u en 19.00u.

Reserveren

Via onderstaand formulier kun je het verblijf van je hond bij ons reserveren. Je reservering is pas definitief nadat je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen. Deze ontvang je op werkdagen binnen 48 uur. Reserveringen gemaakt in het weekend of op feestdagen worden op werkdagen verwerkt.

Gegevens eigenaar

Planning

Gegevens hond 1

Voeg een hond toe Verwijder een hond

Overige informatie

¹ Heeft u "Ja" geselecteerd en blijkt tijdens het verblijf toch dat het anders is dan wordt alsnog de toeslag in rekening gebracht gedurende het hoogseizoen.
² Heeft u "Nee" geselecteerd dan geldt er in het hoogseizoen een toeslag. Onder tarieven vind u meer informatie over de toeslagen.
³ Bij eigen voer en/of medicatie rekenen wij een toeslag van €0,50 per handeling per kalenderdag.

contact Hondenpension Wiggers

  • Ma - Zo08.30 - 09.30
  • Ma - Zo18.00 - 19.00