Mededeling Voor de zomer van 2024 is ons hondenpension in de maand augustus volledig volgeboekt. Ook tijdens de jaarwisseling (2024/2025) zitten wij vol. Om de kwaliteit van zorg voor de honden te kunnen blijven waarborgen zijn wij genoodzaakt tijdelijk geen nieuw klanten te accepteren.

Een heerlijke dag uit voor je hond waarna hij moe en voldaan mee naar huis kan gaanDagopvang

Heb jij een dag geen tijd voor je hond en/of gun je jouw hond een plezierige dag uit? De flexibele dagopvang van Hondenpension Wiggers biedt jouw de oplossing voor je hond terwijl je bijvoorbeeld werkt of een dagje weg bent.

Op doordeweekse dagen kan je jouw hond al brengen vanaf 7.00u ’s ochtends en ophalen tot 19.00u ’s avonds. In het weekend gelden de normale openingstijden van het hondenpension.  Je hond wordt ontvangen door een van onze medewerkers en eerst naar een kennel op deel gebracht. Er wordt gekeken of hij samen met een maatje kan zijn in de kennel want dat is wel zo fijn. De kennel is voorzien van vers water, een ligplaats en is tevens de rustplek gedurende de dag.

Wanneer de meeste dagopvang honden er zijn worden de groepen samengesteld om op een van onze speelweides samen te gaan spelen. Bij het samenstellen van de groepen wordt gekeken naar het type spel van de hond, zijn interesses, leeftijd en conditie zodat je hond zoveel mogelijk plezier kan hebben. Er zijn zeven omheinde speelweides waar je hond heerlijk zijn gang kan gaan met rennen, snuffelen, graven en spelen. Tussen het uitgaan door verblijven de honden in de kennel om zo ook voldoende aan hun rust toe te komen. Afhankelijk van de hond en omstandigheden wordt hij eventueel nog extra aan de riem uitgelaten.

Ook als je hond niet goed met andere honden om kan gaan dan is dagopvang mogelijk. Je hond zal alleen in de kennel en op een van onze speelweides verblijven. Waar mogelijk zullen we je hond persoonlijke aandacht geven.

Een dag op onze opvang zorgt ervoor dat je hond lekker zijn energie kwijtraakt zodat hij moe en voldaan terug naar huis kan. Tevens kan de dagopvang je hond ondersteunen in het beter leren van de hondentaal en kan het bij jonge honden bijdragen in hun socialisatie.

Algemene informatie over de honden dagopvang

Loops
Wanneer je hond loops is meld dit dan bij het wegbrengen van je hond. Wij zullen hier uiteraard zorgvuldig mee omgaan. Houd er wel rekening mee dat je hond ten allen tijden voor je eigen verantwoordelijkheid bij ons verblijft.

Inentingen en vlooien/teken
Je hond heeft in de dagopvang een geldige jaarlijkse (cocktail) enting en de kennelhoestenting nodig. Zorg ervoor dat deze entingen op tijd zijn toegediend zodat ze de meest optimale bescherming bieden. Wij adviseren je hond vooraf te behandelen tegen vlooien en teken. Blijkt jouw hond vlooien te hebben dan worden op jouw kosten je hond behandeld en de verblijven extra gereinigd. Een vlooien- en/of tekenband raakt vaak zoek tijdens het spelen en raden wij daarom niet aan.

Reserveren en openingstijden
Het is niet nodig om voor de dagopvang te reserveren, binnen de openingstijden geldt een vrije inloop. De openingstijden voor de dagopvang zijn zeer flexibel.

Maandag t/m vrijdag:

Zaterdag en zondag:

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden gewijzigd zijn.

Wat neem ik mee? 

Dibevo en algemene voorwaarden
Wij zijn aangesloten bij Dibevo. De algemene voorwaarden van Dibevo zijn van toepassing wanneer je een van onze diensten reserveert en/of gebruik van maakt.

contact Hondenpension Wiggers

  • Ma - Zo08.30 - 09.30
  • Ma - Zo16.30 - 19.00